Monomart | Betaling en verzending

Welkom op onze betalings- en verzendpagina, waar we u alle informatie geven die u nodig hebt over de betaalmethoden en verzendopties die beschikbaar zijn in onze winkel.

Betalingsmogelijkheden:

In onze winkel accepteren we een verscheidenheid aan betaalmethoden voor uw gemak. Je kunt betalen met Visa, Mastercard, American Express, Discover en PayPal. We bieden ook betaling per bankoverschrijving en onder rembours voor bepaalde locaties. Alle transacties worden betrouwbaar en veilig verwerkt.

Leveringsopties:

We begrijpen dat tijdige levering cruciaal is als het gaat om online winkelen. Daarom werken we samen met betrouwbare vervoerders om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt. We bieden een reeks verzendopties om aan uw behoeften te voldoen, waaronder standaardverzending, expreslevering en levering op dezelfde dag voor specifieke locaties.

Standaard verzending:

Onze standaard verzendoptie is beschikbaar voor alle bestellingen en arriveert meestal binnen 5-7 werkdagen. Wij rekenen een vast tarief voor standaard verzending.

Express levering:

Als u wilt dat uw bestelling snel wordt geleverd, bieden wij expresverzending, die meestal 2-3 werkdagen duurt. Houd er rekening mee dat deze optie beschikbaar is tegen een toeslag.

Levering op dezelfde dag:

Voor klanten die in bepaalde regio's wonen, bieden we levering op dezelfde dag voor bestellingen die vóór een bepaalde tijd zijn geplaatst. Houd er rekening mee dat deze optie beschikbaar is tegen een toeslag en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Bestelling volgen:

Zodra uw bestelling is verzonden, zullen wij u voorzien van een trackingnummer, zodat u de leveringsstatus van uw bestelling kunt volgen. U kunt ook inloggen op uw account om uw bestelstatus en verzendinformatie te bekijken.

We hopen dat deze informatie u alle nodige details zal geven over de betalings- en leveringsmethoden in onze winkel. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bedankt voor uw aankoop!